Boomfeestdag Hof van Twente
1

Over Groenbezig

Groenbezig.nl wil het groene vrijwilligerswerk in Overijssel nog makkelijker en leuker te maken. Samen met jou willen we meer mensen enthousiasmeren om een bijdrage te leveren aan onze prachtige, groene provincie.

Platform voor groen vrijwilligerswerk

Dit platform www.groenbezig.nl is een initiatief van Landschap Overijssel en Natuur en Milieu Overijssel, mede gefinancierd door de provincie Overijssel. Inmiddels hebben ook de Groene Loper Overijssel, Staatsbosbeheer, Stichting IJssellandschap en IVN zich bij het platform aangesloten. Net als meer dan tweehonderd lokale en regionale vrijwilligersclubs. Het doel van dit platform is het groene vrijwilligerswerk in Overijssel nog makkelijker en leuker te maken. En meer mensen te enthousiasmeren om een bijdrage te leveren aan onze prachtige, groene provincie.

Het is een platform voor én van groene vrijwilligers in Overijssel. Wil jij jouw groep op het platform plaatsen, heb je een vacature, organiseer je en cursus voor vrijwilligers of heb je een mooi verhaal over jullie activiteiten? Neem dan contact met ons redactieteam via dit mailadres, dan zorgen wij voor plaatsing.

Het redactieteam van Groenbezig.nl

Het redactieteam van Groenbezig.nl bestaat uit een mix van vrijwilligers en medewerkers van bovengenoemde organisaties. Lees meer daarover in het artikel "het redactieteam stelt zich voor"