Terug naar overzicht

Open info-avond over voedselbossen - Hardenberg

23 februari 2019
De Koppel
Natuurbeheer of onderhoud, Natuureducatie, Natuurkennis

Op zaterdagavond 23 februari 2019 organiseert Stichting Voedselbosbouw Nederland in samenwerking met Natuur en Milieu Overijssel een open info-avond over voedselbossen.

Info-avond op 23 februari

De info-avond is bedoeld voor iedereen die een beter beeld wil krijgen van wat voedselbossen zijn, welke principes erachter zitten en welke mogelijkheden je in de praktijk kunt creëren - solo, of samen met anderen. De avond wordt verzorgd door pionier Fransjan de Waard, in het kader van het programma School voor Voedselbosbouw Overijssel.

Verzoening van natuur en landbouw? Een voedselbos als groene oase waaruit je jaarrond kunt eten, zonder ooit iets aan onderhoud te hoeven doen? Kan iedereen een voedselbos realiseren? Wat is zin en onzin? Op 23 februari krijg je antwoord op al dit soort vragen.

Tijd: 20.00 - 22.00u, inloop vanaf 19.30u, Toegang is gratis en iedereen is welkom. Aanmelden kan HIER!

Tijdens de info-avond is er recente informatie over het komende cursusaanbod beschikbaar. Je kunt de ontwikkelingen ook volgen via www.voedselbosbouw.org/cursusaanbod en www.natuurenmilieuoverijssel.nl/voedselbossen. Voor wie zich hierna verder in voedselbossen wil verdiepen, is er de volgende optie:

ONTWERPCURSUS: 8 DAGEN

Tijdens deze doortimmerde cursus verdiep je je kennis en inzicht in voedselbossen. Je doorloopt met elkaar een boeiend traject waarin je leert werken met de universele principes ervan, en met toepassingen voor je eigen praktijksituatie. Verdieping krijg je door excursietijd, observatie-oefening en tussentijds huiswerk.

MEER INFORMATIE:

Peter Adema, Natuur en Milieu Overijssel

Mail

GEGEVENS NATUURACTIVITEITENCENTRUM DE KOPPEL:

Telefoon: 0523-273388

Mail

Het aanbod wordt mogelijk gemaakt door het programma, Agro&Food van Provincie Overijssel.