Maak Kennis Café van start gegaan
Terug naar overzicht

Tweede editie Maak Kennis Café

22 March 2024
Infopunt Duurzaam Doen in Steenwijk
Bewonersinitiatief, Biodiversiteit, Netwerken en samenwerken, Duurzaamheid

Op vrijdag 22 maart organiseert Stichting Duurzaam Steenwijkerland de volgende editie van het Maak Kennis Café. Een mooi moment om gratis en vrijblijvend kennis te maken met de stichting en ondertussen te genieten van een verantwoord hapje en drankje. Iedereen is tussen 16.00 en 18.00 uur van harte welkom bij het Infopunt Duurzaam Doen aan de Kerkstraat 4 in Steenwijk.

Borrel ideeën

Heb je vragen over energie besparen, je huis verduurzamen, een groenere tuin of een schone leefomgeving? Duurzame ideeën waar je een podium voor zoekt? Of ben je nieuwsgierig wat de stichting allemaal doet? Vrijwilligers vertellen je er tijdens deze middag graag meer over. Door Groene Stappen in de Kop te zetten, draag je bij aan het milieu. Dat is bovendien goed voor je wooncomfort, portemonnee én toekomstige generaties.

Maak kennis met de stichting

Heb je geen specifieke vragen of ideeën? Kom ook dan gezellig langs om op een laagdrempelige manier kennis te maken met Stichting Duurzaam Steenwijkerland, de betrokken vrijwilligers en andere inwoners. De verantwoorde hapjes en drankjes staan voor je klaar. Je bent welkom op vrijdag 22 maart bij het Infopunt Duurzaam Doen aan de Kerkstraat 4 tussen 16.00 en 18.00 uur. Helemaal gratis en vrijblijvend.