Terug naar overzicht

Verslaggever/ blogger/ vlogger gezocht!

Twente
Communicatie en PR, Vinden en binden van vrijwilligers, Netwerken en samenwerken

VRIJWILLIGERS VACATURE

BEN JIJ DE GROENE BLOGGER / VLOGGER / VERSLAGGEVER die voor GROENBEZIG.NL door Twente wil struinen?

GROENBEZIG.NL is hét platform voor groen vrijwilligerswerk in Overijssel.

Groenbezig is de plek waar je alles wat met groen vrijwilligerswerk in Overijssel te maken heeft kunt vinden. Van interessante vacatures tot leuke ad hoc klussen. Van inspirerende verhalen van vrijwilligers tot informatie over nieuwe cursussen. Van informatie en tips voor je organisatie tot een overzicht van alle groene (vrijwilligers)organisaties in Overijssel. Daarnaast enthousiasmeren we met deze website meer mensen voor groen vrijwilligerswerk en laten we zien wat er allemaal op groen-vrijwilligerswerk gebeurt in Overijssel. Het is daarmee een netwerk, servicedesk en etalage voor groen vrijwilligerswerk in een. Landschap Overijssel en Natuur & Milieu Overijssel zijn de initiatiefnemers van groenbezig.nl.

WIE ZOEKEN WE?

We zoeken een bevlogen verhalenverteller, dit mag via vlog, blog of interview zijn. Wij willen de verhalen van de groene vrijwilligers en initiatieven die in Twente worden opgezet, graag delen met de rest van Overijssel via al onze online kanalen. We laten het aan je eigen creativiteit over hoe je dit laat zien. Heb jij dat groene hart?

WAT BIEDEN WE?

Als redacteur maak je deel uit van het redactieteam dat een aantal keren per jaar bij elkaar komt. Je ontvangt een kilometervergoeding voor reizen die je maakt t.b.v. verslagen of vergaderingen.

GEINTERESSEERD? Stuur een mail naar info@groenbezig.nl We komen graag met je in contact!