goudhaantje
Wil je weten wat dit voor een vogel is? Doe dan mee met het programma Nature Talks
Terug naar overzicht

Programma Nature Talks

Online
Soortbescherming, Vinden en binden van vrijwilligers, Biodiversiteit

Je kan nog meedoen met een nieuwe reeks "Nature Talks"

Elke vrijdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur staat in de periode van november tot eind februari een enthousiaste natuurexpert voor je klaar. Na een korte introductie word je in een half uurtje ondergedompeld in de wondere wereld van de Nederlandse natuur. Na de talk krijg je via de chat de gelegenheid om vragen te stellen. De talk sluiten we af met een quiz en een weekendtip, zodat je meteen jouw opgedane kennis kan testen en in de praktijk kan brengen. Elke week krijg je een nieuwsbrief met tips over onder andere veldgidsen, telprojecten en activiteiten waaraan je deel kunt nemen.

Programma Nature Talks
Programma Nature Talks  -  Soorten.NL

Aanmelden

Het programma is al begonnen, maar je kunt nog meedoen. Aanmelden kan met de blauwe knop hierboven. Je komt dan op een pagina van Soorten.NL, waar je op het regeltje 'aanmelden Nature Talks' kunt klikken; daar kan je de aanmelding voltooien.

Je betaalt voor de 13 talks € 60,-. Voor € 15,- extra krijg je het Basisboek Veldbiologie erbij. Je ontvangt meer informatie over jouw deelname zo spoedig mogelijk na aanmelding. Kun je niet elke vrijdag live meedoen? Niet getreurd, tot en met de zomer kun je alle Talks terugkijken.

Dwergjuffer
Dwergjuffer  -  Alex Ruiter