Grietje Bakker (Foto Trame Media)
Grietje Bakker (Foto Trame Media)
Terug naar overzicht

Gratis lezing: ontdek de 7 ingrediënten voor een gezonde balans

5 maart 2025
Infopunt Duurzaam Doen in Steenwijk
Duurzaamheid

Win een 1-op-1 coachsessie

Van 3 tot en met 9 maart vindt de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel plaats. In dit kader organiseert Stichting Duurzaam Steenwijkerland op woensdag 5 maart een gratis lezing. Grietje Bakker van The Taste Of Love, voedings- en Brain Balance coach, neemt je mee in de wereld van een gezonde en duurzame balans op het gebied van voeding en leefstijl.

Dé 7 ingrediënten voor balans

Meer energie, minder stress, een fit lijf en gezond oud worden. We willen het allemaal, maar vaak ontbreekt de juiste aanpak. Een gezonde balans vraagt om 7 essentiële ingrediënten die elkaar continu beïnvloeden. Tijdens deze lezing deelt Grietje haar kennis en ervaring over voeding en leefstijl en koppelt deze aan inzichten over het brein. “Als je écht wilt veranderen, begint dat in je hersenen,” zegt Grietje.

Wat je ontdekt tijdens deze avond

Je hoort wat de grootste fouten zijn die we bijna allemaal maken op het gebied van voeding en leefstijl, welke 7 ingrediënten de basis vormen voor een gezonde balans en hoe je blijvende veranderingen kunt doorvoeren met behulp van je brein.

Praktische informatie

De gratis lezing is woensdag 5 maart van 19.30 tot 21.00 uur. Vanaf 19.15 uur ben je welkom in het Infopunt Duurzaam Doen aan de Kerkstraat 4 in Steenwijk. Voor alle info kijk je op www.duurzaamsteenwijkerland.nl/gratis-lezing-7-ingredienten

Groene stappen naar jouw nieuwe leefstijl

Eline woonde een eerdere lezing bij en vertelt: “Er waren zoveel herkenningspunten: te weinig slaap, trek in tussendoortjes, stress… Grietje liet zien hoe je écht in balans komt. Haar enthousiasme en kennis zijn inspirerend.”

Extra’s: win een 1-op-1 coachsessie

Onder de aanwezigen wordt een gratis 1-op-1 coachsessie met Grietje verloot. Bovendien krijgt iedereen een duurzame goodiebag mee naar huis.

Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel

Vaker een dagje geen vlees, vis en zuivel eten is een kleine moeite, maar heeft een enorme impact op mens, dier en klimaat. Eén week zonder vlees en zuivel bespaart al 756 gram dierenvlees, 2,4 kilo zuivel en 14,6 kilo aan broeikasgassen, wat gelijkstaat aan zo’n 76 kilometer autorijden. Onderzoek toont aan dat bewuste voedingskeuzes niet alleen bijdragen aan een beter klimaat, maar ook aan onze gezondheid.

Ben jij erbij?

Wil jij ook dé gouden tips voor een gezonde, duurzame leefstijl ontdekken? Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus meld je snel aan via aanmelden@dzst.nl en verzeker jezelf van een plek!