Terug naar overzicht

Gezocht vrijwilligers voor tuinonderhoud (m/vr) bij Natuuractiviteitencentrum in Hardenberg.

Vechtstraat 8 Hardenberg
Organiseren, Buurttuinonderhoud, Natuurkennis, Bomen planten, Natuurbeleving

De Koppel is een natuuractiviteitencentrum met een grote tuin achter het centrum. Deze tuin wordt door verschillenden partijen onderhouden. Staatsbosbeheer is eigenaar, maar De Koppel is eerste aanspreekpunt en houdt toezicht. Achterin de tuin bevindt zich een grote, verhoogde cirkel, de moestuin/heemtuin. Voor deze cirkel en het onderhoud van de tuin eromheen zoeken wij mensen die graag in de tuin werken. Ervaring op dit gebied en zelfstandig kunnen werken is gewenst, maar is geen voorwaarde.

Tuinwerkzaamheden

Vrijwilligers die op welke wijze dan ook willen helpen in de tuin zijn van harte welkom. De tuinwerkzaamheden zijn heel divers: we gaan groente en fruit kweken, maar ook wilde planten.. Een ‘eigen’ (biologische) moestuin valt onder de mogelijkheden, waarbij je je kennis kan delen met kinderen en bezoekers. Verder zijn er tijdens vakanties vaak onderhoudswerkzaamheden te doen.

Heb je groene vingers, tijd, en vind je het leuk om in een prachtige omgeving actief tuinwerk te verrichten? Meld je dan aan of maak een afspraak. Heb je nog vragen of lijkt dit je dit werk net iets voor jou, laat het ons weten!

NAC De Koppel, Vechtstraat 8 7772 AX, Hardenberg

Tel. 0523 273388

MAIL

Kijk op onze website: www.dekoppel.com.