Hulp bij fondsen

Natuur en Milieu Overijssel stelde een verzameldocument op van subsidies en fondsen voor groene bewonersinitiatieven.

Hulp bij fondsen

Natuur en Milieu Overijssel stelde een verzameldocument op van subsidies en fondsen voor groene bewonersinitiatieven. Download het verzameldocument hier:

Subsidies en Fondsen voor groene bewonersinitiatieven

Sommige subsidies en fondsen hebben geen directe link met groen, natuur of duurzaamheid. Vaak zijn dit fondsen die zich inzetten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of maatschappij. Een buurttuin kan bijvoorbeeld als middel dienen om deze afstand te verkleinen. Door met andere bewoners in de tuin te werken, komen mensen met elkaar in contact en dat kan tot mooie dingen leiden. Daarom zijn deze subsidies en fondsen ook opgenomen in dit document.

Aangezien subsidies en fondsen gaan en komen, en subsidieregels telkens veranderen, is dit een dynamisch document. Weet je een subsidie die niet in dit document staat? Laat het weten aan Alma Streefkerk van Natuur en Milieu Overijssel. Heb je hulp nodig bij het aanvragen van een subsidie of fonds, of bij het schrijven van een projectplan? Neem dan gerust contact op met Alma of met één van de andere betrokken organisaties.

Contactgegevens:
Alma Streefkerk
Projectleider Educatie, Communicatie en Participatie, Natuur en Milieu Overijssel
038-4250993
streefkerk@natuurenmilieuoverijssel.nl
www.natuurenmilieuoverijssel.nl